21 Aralık 2011 Çarşamba

Homend'den Yılın Faili "Aynebilim'e Şarap Açacağı Göndermek"


Sevgili Homend,
Bu nazik davranışın inan beni çok derinden etkilendi ama benim gibi cola'dan başka birşey içmeyen birine yılbaşında cola açacağı yerine bir şarap açacağı hediye etmen yılın faili olarak tarihe geçsin istiyorum :) Biliyorum yılbaşı ruhunu taşıdığı için gönderdiniz bana o açacağı ama inanın yılbaşı hindisi gönderseniz daha güzel olurdu:) Bu tasarım harikası şeyi termometre olarak mı kullansak, gece lambası olarak mı kullansak yoksa evi havalı göstersin diye dekor olarak mı karar vermekte zorlanırken en iyisi bunun değerini bilecek, şarap içmeyi benim cola içmem kadar çok seven dostlarıma hediye edeyim dedim. Merak etme onlar bu açacağın hakkını verecek ve onu hiç üzmeyecekler. Ayrıca onlar adına da teşekkür ederim sana. (Bir de o bilezik gibi sıcaklık ölçme aletini verirken çok üzüldüm, ne güzel vücut ısımı ölçüyordum:( elinizde ondan fazlalık varsa alabilirim.)


Şimdi önümüzdeki özel günleri ve bana ne gönderebileceğinizin bir listesini hazırlıyorum. Umarım bir yardımım dokunur ve bu iş yoğunluğunuzda birde aynebilim'e ne göndersek diye düşünmezsiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü
Saç Düzleştirici
Böyle bir özel günde saçlarımın dümdüz ve güzel görünmesini istersiniz bence. Onun için beni kuaför köşelerinde bekletmemek için bana bir saç düzleştiricisi hediye edebilirsiniz. Üstelik sevgilim olacak adam bir hediye almazsa "bak bi Homend" kadar olamadın diyerek başının etini yiyebilirim!



23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Meyve Sıkacağı
Minimini birlere, çalışkan ikilere taze sıkılmış meyve suyu servisi yapıp gelişimlerine yardımcı olmak hepimizin sorumluluğunda. Bu yüzden bana bir meyve sıkacağı hediye edebilirsiniz bence!



28 Nisan
Aşkımızın 1. yıldönümü
Kesin unutacak bu günü sevdiceğim o yüzden bari siz onun yerine bi kuzu şiş dürüm yanına da buz gibi kutu cola gönderin. Başka bişi gönderirseniz onun göndermediğni anlarım, hır çıkar! Hadi bu güzelliği de yapın bize.


1 Mayıs Doğum Günüm
Tost Makinesi
İşte bana hediye göndermeniz için mükemmel bir fırsat. Hep bu anı beklediniz biliyorum. Böyle özel bir günde, benim dünyaya gelişimin 17. yılında tabiki bana bir tost makinesi hediye etmek istersiniz. Düşünsenize 20 yıl sonra heyy gidi heyy daha dün gibi aklımda, kapı çalmıştı ve Homend'den bu tost makinesi doğum günü hediyesi olarak gelmişti diyeceğim!



Anneler Günü
Doğrayıcı
Aaaaa sen anne değilsin ama diyerek bunu yüzüme vuracak değilsiniz herhalde. Belki anne olamıyorum, belki kısırım bunu dile getirmek büyük bir saygısızlık olacağından bence anneler gününde bana o güzel doğrayıcılardan bir tanesini hediye edebilirsiniz.


19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı
Ütü
Gençliğimin baharında bana ütü yaptırmaya gönlünüz razı olmaz herhalde. O yüzden bu güzel ütünün yanında bir de her hafta ütü yapmaya gelecek bir yardımcı istiyorum!



30 Ağustos Zafer Bayramı
Mutfak Robotu
Millet olarak birlik ve beraberliğe en yoğun yaşadığımız bu güzel bayramda bana bir mutfak robotu hediye etmeniz hem vatana hem de millete hayırlı uğurlu olacaktır. Neden diye sorarsanız aybilemedim ben onu!


Ramazan Bayramı
Elektronik Aşçı
Sahurdu iftardı derken iyice yorulan bir insana yani bana en güzel hediye elektronik aşçıdır. Ben dinleneyim o yapsın yemekleri.


Kurban Bayramı
Elektirikli Izgara
İşte benim için en önemli bayramlardan biri. Gözümün önünden pirzolalar, ızgaralar geçiyor. Geçerken de Homend Elektrikli Izgara'ya uğrayıp offfff misss gibi koktu di mi??? daha fazla yazamayacam:(



29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Su Isıtıcı
Ülkemde Cumhuriyet ilan edilmiş. Bundan daha güzel bir gün olabilir mi bana hediye vermek için. Ben olsam hiç düşünmeden bana o güzel su ısıtıcılardan birini hediye ederdim!



24 Kasım Öğretmenler Günü
Blender Set
Hiçbir yerde mesleğimi açıkladığımı sanmıyorum. Belki öğretmenimdir ihtimaliyle benci siz bana bir adet blender set hediye edin bu konuda halledilmiş olsun!



Yılbaşı
Sevgililer günüydü...23 Nisan'dı...Kurban Bayramı'ydı derken koca bir yılı bir nefeste. Şimdi gelelim en başa. Yılbaşında bizleri düşünüp bu güzel şarap açacağını hediye ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Bu açacak sayesinde birbirinden güzel ürünlerinizi tanıma fırsatım da oldu. Hediye alırken acaba nereye baksam listesine "Homend"de eklendi:) Mutlu bir yıl olması dileğiyle. Haaa o yukarıdaki listeyi unutun gitsin:) Bu arada bakın Gabi ne güzel anlatmış!

2 yorum:

  1. Bayıldım yaaa yazına eline sağlık olsun canımcım:)

    YanıtlaSil
  2. ay ben buraya da yorum yazıldığını unutmuşum..saol vişnapçım:)

    YanıtlaSil